Referenties

Referenties

We kunnen onszelf op de borst kloppen. Zeggen dat we goed zijn en dat u bij ons moeten wezen voor uw boekhouding, administratie of belastingzaken. Liever laten we anderen iets over ons zeggen. Zij stonden ooit, net als u, op een punt dat ze een keuze moesten maken. Zij kozen ervoor om met ACB Consultants in zee te gaan. Dit zijn hun reacties.

 

 • René Boumans
  “Als tussenpersoon werk ik al jaren samen met ACB Consultants. Dat bevalt goed. We werken met korte lijnen. Afspraken worden nagekomen en je hoeft nooit lang te wachten op de informatie die je nodig hebt. Aan klanten van ACB Consultants geef ik advies over verzekeringen en hypotheken, ACB helpt me op mijn beurt met mijn boekhouding en fiscale vraagstukken. Ze zijn erg behulpzaam. Als ik voor mijn klanten advies nodig heb over vrijstellingen of schenkingen dient ACB ook als vraagbaak. Ze werken deskundig, accuraat en snel.”  
 • Rob Verbeek
  “Sinds 1999 werk ik samen met ACB Consultants. De samenwerking is perfect. Ze hebben me goed geholpen toen ik mijn eigen zaak wilde opstarten. ACB hielp me mijn businessplan doorrekenen. Zo was ik ervan verzekerd dat mijn bedrijf een goede, financiële basis had. ACB verzorgt nu mijn complete boekhouding en mijn belastingzaken, zakelijk en privé. Ze werken accuraat en staan open voor vernieuwingen. Als een van de eerste boekhouders kwamen zij bijvoorbeeld met de mogelijkheid voor online boekhouden. Door de automatisering is ACB voor mij meer een adviesbureau dan administratiekantoor geworden.”
 • Magda Raaphorst
  “Bij ACB Consultants draait het om de mens, niet om de cijfers. Die persoonlijke naam spreekt me erg aan. Heel anders ook dan ik gewend was bij de accountant waar ik eerst zaken mee deed. Daar had ik het gevoel dat de teller al meeliep als je een keer belde. Hoe anders is dat bij ACB! Ze hielpen me vorig jaar een reorganisatie voor te bereiden. Niet alleen maakte ze mijn powerpointpresentatie, ook waren ze met twee man sterk aanwezig om vragen te beantwoorden toen ik mijn personeel moest inlichten. Dát zijn mensen die om hun klanten geven.”
 • Chris Burger
  “Een boekhouder kost uiteraard geld, maar bij ACB Consultants voelt dit niet als weggegooid geld. Het levert me ook aantoonbaar iets op. Dat komt doordat ze optimaal gebruik maken van fiscale mogelijkheden waar ik als ondernemer van profiteer. Daarnaast weten ze mij in Jip-en-Janneketaal perfect uit te leggen wat ze voor me doen. Ze komen met gerichte oplossingen en zetten deze in een heldere context. Dat is prettig, want op zo’n moment weet je precies wat ze voor je doen en waarom bepaalde beslissingen nodig zijn. ACB Consultants is elke cent meer dan waard. Het personeel is duidelijk in haar communicatie, werkt transparant, efficiënt en is bovenal klantgericht.”